Vanliga frågor

Hur lång är er leveranstid?

1-3 arbetsdagar. (med förbehåll för ev. slutförsäljning eller förseningar hos speditör) Leveranstiden är den samma om du beställer en produkt med- eller utan gravyr.

Vad ingår i priset?

Grundpris avser produkt utan gravyr och totalpriset avser produkt med gravyr. Pris med gravyr varierar beroende på produkt, se respektive produkt för aktuellt pris.
Prisvariation för gravyr beror bla. på svårighetsgrad att gravera produkten.

Korrektur?

Du kan få ett korrektur mailat till dig, vi kan dock endast erbjuda korrektur om du lagt en beställning.
Pris för korrektur för eget inskickat motiv erbjuds efter överenskommelse till en kostnad av 149:- Motivet graveras först efter godkännande.
Motiv skapade i vår motivfixare kan granskas i kundvagn samt i orderbekräftelsemail.

Vad kostar frakten vid beställning?

Vi erbjuder fraktfritt vid ett totalt ordervärde överstigande 999 kr. Vid ett totalt ordervärde under 999 kr. tillkommer en subventionerad, enhetlig fraktktavgift på 69 kr. per beställning.

Hur skickar ni produkterna?

Alla produkter förpackas omsorgsfullt för att tåla transport som paket eller brev. Vi anlitar Schenker för paketförsändelser (hämtas av kund hos ombud) och PostNord för mindre försändelser (direkt i brevlådan eller avisering vid skrymmande) Företagsbeställningar skickas oftast med Schenker Parcel företagspaket.

Kommer jag få min beställning i tid?

Vi arbetar ständigt efter våra kunders önskemål om leveranstid och är väl medvetna om vikten av att leverera i tid till högtiden, presenttillfället osv. Utförligare information om leveranstider och PRIO-beställningar hittar du på vår Villkor-sida.

Vad har ni för betalningsalternativ?

I kassan erbjuder vi Klarna Checkout med dess olika betalningsaternativ. Se mer om Klarna Checkout på vår Villkor-sida.

Jag har frågor om en produkt/gravyr. Hur kontaktar jag er?

Vi försöker skriva alla produktbeskrivningar och gravyrinformation så utförligt som möjligt. Har du fortfarande frågor om våra produkter eller om gravyr på dessa är du välkommen att i första hand mejla oss, men det går även bra att ringa. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår Kundtjänst-sida.

Hittar du inte din fråga?

Kontakta oss, så hjälper vi dig gärna. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår Kundtjänst-sida.